donderdag 16 augustus 2012

Pasta.

Dit is zo'n overheerlijk gerecht. We hebben het vandaag weer gegeten.. mmmjammie.. heerlijk!
Ik zal je het recept geven;

Pasta met worst, boontjes, doperwten en munt.

4 braadworsten (ong. 400gr.)
2 uien in halve ringen
1 knoflookteen geperst
2 ltr. vleesbouillon van tablet
400gr. boontjes begroken
300gr. doperwten
350gr. pasta-penne
2 el. grof gehakte munt
3 el. geroosterde pijnboompitten 

Haal de vel van de worst en scheur deze in stukjes.
De halve uiringen fruiten, knoflook toevoegen en worststukken toevoegen.
Regelmatig omscheppen en even lekker aanbakken en gaar laten worden.
Mmm.., dit ruikt al heerlijk.
Ondertussen in droge koekenpan de pijnboompitten roosteren.
In de bouillon de boontjes en doperwten beetgaar koken en aan worstmengsel toevoegen met een beetje nat.
Kook de pasta 'al dente'.

Serveer in een diep pasta-bord.
Doe de pasta in het bord, schep het worstmengsel erop en bestrooi het gerecht met de munt en wat pijnboompitten.

Smullen maar!

Tot gauw!



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten