vrijdag 27 juli 2012

Toetje.

Oooh, ..hoe lekker dit is!!
Natuurlijk weer supersimpel om te maken en zooo heerlijk.. Ik had je graag willen laten zien hoe ik het heb opgediend. Dat was namenlijk in een champagne glas; tot ongeveer de helft gevuld met het mascarponemengsel en daarop het fruit zoals je op de foto ziet. Maar zoals je begrijpt was dit overheerlijke toetje heel snel op. Een foto van het eindresultaat houd je van mij tegoed.
Met dat fruit kun je overigens heerlijk varieren. Ik denk dat dit wel de meest frisse combinatie is, omdat het mascarponemengsel natuurlijk best zwaar is. Maak er dus ook geen enorme hoeveelheid per persoon van.. dat is echt zonde.
Zie je trouwens dat er ook eigen oogst tussen zit? Nee, ..niet die aarbeien.. Vruchtjes van de Japanse bes, die het heel goed doet en waar we dagelijks besjes vanaf plukken. En er zitten een paar bramen tussen. Al met al.. mmmmmmjammie!

Tot gauw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten